Nyheter‎ > ‎

Oddrun og Inge - gode støttespillere for Life and hope

lagt inn 3. jan. 2012, 12:27 av Kristin Karlsen   [ oppdatert 3. jan. 2012, 14:19 ]
Oddrun og Inge Olsen fra Trondheim har i flere år vært gode støttespillere for Life and hope. I tillegg til pengegave på kr. 10.000,-, støtter de to fadderbarn i Etiopia og hjelper til med salg av kaker og kaffe.

Pengegave
Oddrun og Inge har gitt 10.000,- kr. til Addis Abeba-prosjektet til Life and hope.
Pengene har i sin helhet gått til skoleuniformer og skolemateriell til 51 svært fattige skole- og barnehagebarn i Addis Abeba for 2010-11.

Fadderbarn
To svært fattige barn ved Karakutu General Primary School i byen Dessie i Etiopia har fått Oddrun og Inge som faddere. Oddrun og Inge støtter barna med totalt kr. 2400,- per år. Pengene går i hovedsak til skoleuniform og skolemateriell, og øker barnas mulighet til å fullføre grunnskolen.

Salg av kaker og kaffe
Life and hopes leder Elizabeth M. Alexandersen selger av og til kaffe og kaker på Betel i Trondheim. Inntektene går til Life and hopes prosjekter. Oddrun og Inge har ved flere anledninger hjulpet Elizabeth med salget.

                     Inge, Elizabeth og Oddrun på Kjøkkenet til Betel kirke i Trondheim. Foto: Life and hope.

                     Oddrun, Inge og datteren selger kaffe og kaker i kafeen til betel kirke i Trondheim.
                     Foto: Life and hope.


Life and hope er takknemlig for alt Oddrun og Inge har bidratt med. Hjertlig tusen takk!
Utdanning er ingen selvfølge for barn i Etiopia, selv om utdanning er essensielt for å klare å forsørge seg selv og sin familie i et av verdens fattigste land. Støttespillere som Oddrun og Inge gir Life and hope inspirasjon til å fortsette arbeidet.

Comments